Frufru vagy fufu?

Vágólapra másolva!
Az új lakót a lehető legelegánsabban kell várniuk a többieknek. A hölgyektől elváratik a gyönyörű haj és smink, az uraktól a no szmoking. E komoly feladatra egy kis pihenéssel készültek neki hőseink. Persze volt, aki most sem pihent.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

- Ez egy ingerszegény környezet, könnyen össze lehet érzelmileg jönni valakivel, de ez nem igazi érzés - magyarázat Segal az egymás karjában hortyogó Pandinak és T-boynak.

- Ebből nem lesz szeretet, se szerelem, legfeljebb megszokás. Én amúgy is sok év után költöznék össze egy lánnyal. A kapcsolat elejét is azért sírják vissza, mert utána semmi különös nem történik, csak lazítasz, de ők nem hagynak. Ezért én aztán már előre edzeni szoktam őket

Tommyboy együttérzően fűrészelt..

- A hangnem az mindig fontos - folytatta a mester. - Ha valami baja van, mondja négyszemközt. Ha a nők kisebbségi érzésükben kiabálnak. Én bármilyen konfliktusban a legutolsónak venném a kiabálást. Én az életemet végigbeszéltem. (Egyetértő horkantások.) A baj otthon is az volt, reggel arra ébredtem, nemcsak apám ordít, hanem anyám is.

Az alkalmi párocska viszont nem ébredt fel. Marcsi se: Csaba kedvesen szólongatva ébresztgette (tyű, de nehezen kel ez a lány), közben remekül szórakozott azon, hogy félálomban félrebeszél: "Helyes fiú a Segal?" "Igen!"

Ezzel aztán sokáig ugratták még az ásítozó leányzót, akinek mintha később is akadozott volna a nyelve: "Frufru vagy fufu? Na mindegy, nálunk okrina!"