Hisztéria és önsajnálat

Vágólapra másolva!
A kedves verseny összesítéséből kiderült, hogy kinek ki a legkedvesebb, és ki a legkevésbé. Ez okozott némi zűrzavart a párocskánál. 
Vágólapra másolva!

Szilvi kiborult. Ugyanis a kedves verseny után, megkapták az összesítést, amiből világosan kiderült, hogy Szilvi párját, és Ágicát jelölte meg a legkedvesebbnek, míg Frenki Ágicát és Tommyboyt preferálta.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi fotói

Erre a szőke ex-táncos szokásához híven ordítozásba kezdett, amibe Segal csakúgy, mint mindig próbált beleszólni, de a lány nem hagyta. Remegő hangon érvelt: "Mi együtt vagyunk, egymáshoz tartozunk. De az is lehet, hogy ezt már csak én gondolom így." Frenki mindez alatt némán ücsörgött a fotelben, lusta mozdulatokkal emelgette szájához a Breezeres üveget, és pusmogott valami olyasmit, hogy "de én az alapján a 10 perc alapján osztályoztam".

Szilvi már éppen a terasz felé vette az irányt, de erre még visszafordult, és sírós hangján folytatta: "Miről beszélsz, hozzád se szólt a Tommy. Legalább tudnád megmagyarázni a döntéseidet". Majd nem bírta tovább cigi nélkül, kivonult, és remegő kézzel nyúlt a nikotinrúd után.

Nem telt bele egy perc sem, megérkeztek a hű barátnők, - Ágica és Pandi -, és azonnal válságstáb alakult. Biztosították Szilvikét az együttérzésükről, és vigasztalni próbálták, mondhatni kevés sikerrel. Ezek után főszereplőnő valamilyen oknál fogva felszívódott, így a lányok ketten maradtak.

Forrás: RTLKLUB

Ágica képei

Mi lehetett volna az újabb téma: mint ők maguk, és a viszonyuk. Bár sosem voltak igazán jóban, egy ideje Ágica úgy érzi Pandinak valami baja van vele. Pandora ezt cáfolta, de azért bizalmasan elárulta a borsodi lánynak, hogy kint neki valaki azt mondta, hogy legyen óvatos az üzletasszonnyal, mert nem őszinte.

Micsoda véletlen, Ágicának egy titokzatos idegen szakasztott ugyanezt mondta a barna modellről. Miután kellőképpen megbántották egymást, mindkettő leszögezte, hogy márpedig ő magát adja.

Ágicának láthatóan nagyon rosszul esett a kritika, hiszen róla is köztudott, hogy nagyon érzékeny. Pandi, mint aki jól végezte dolgát magára hagyta a megsemmisült lányt, és visszafáradt a Villába.

Kis idő múlva a fiúk érkeztek egy jó blázra, de nem tudtak lelket verni a szőkeségbe. Ágica megtörten kullogott be, de előtte teátrálisan még annyit mondott: "Azt hiszem én leszek köztetek a leggyengébb láncszem".

Hát ez bizony előfordulhat. Akkor pedig, mindenki tudja mi jön majd. Viszlát!