Ki-ki nyugalomba

Vágólapra másolva!
Az esti üzenetek mindig sokáig lefoglalják a címzetteket. Mindenkinek jut jó is, rossz is, és ilyenkor néha eszükbe juthat, hogy ez az a népszerűség, ami a nyerési esélyeiket meghatározza. Most mindenestre nem hajhászták túlzottan.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

- Nehogy mán ilyen idióták mondják meg, hogy viselkedjek, apám nem mondta meg nekem - fakadt ki Ágica. - Én nem is írtam soha üzenetet a villába.
- Csak sárgítja őket az irigység - nyugtázta Katka, de csak nem csitultak a kedélyek.
- Az sms-ekkel nem törődünk, csak a pozitívokkal, a negatívoknak felállunk és bemutatunk - zárta le vitát Segal.

Lefekvés előtt mindenki megszurkálta az ujját és egy csepp vért áldozott, hogy megtudja a vércukorszintjét Milo kis készülékéből. Kis pontverseny alakult ebből is, egyúttal bátorságpróba is (a lányok nem egyszerűen vállalták a tűszúrást) A versenyből Milót persze diszkvalifikálták, jogtalan előnyei miatt, a legalsó értéke viszont Tommyboynak volt. Ezen kicsit rémüldöztek is, hogy-hogy nem ájul el, de az igazi sokk akkor érte őket, amikor kiderült, Milo nem cserélt tűt, mindenki ugyanazt használta. Pandora ekkor kis híján valóban eszméletét vesztette.

Ja, és még valami: a szem alatti folt nem egy titokzatos Villakór, Pandora nem elkapta a ragályt Szilvitől, mitöbb, nem is szenvedett autóbalesetet a mosókonyhában. Az egyszerű igazság az, hogy délután, egy intenzív, sajátos focizás közben megsérült, mikor a labda után vetődött. És még csak nem is Frenki öklét fejelte le, csupán a kanapé széléhez vágódott. Utána hűtötte jeges konzervvel, de a folt már bizony ott maradt...