Uff! Én bejutottam!

Vágólapra másolva!
Namost menjek vagy maradjak? Ez járhatott a fejében Indiánnak, a mai nyertesnek, hiszen ilyen szoros eredmény még nem volt a Való Világ 3-ban. Szinte végig a rendőrlány vezetett, és bár kicsivel, de elmaradt mögötte rokkerünk, csak az utolsó fél órában változott meg az eredményt. De akkor nagyon.  
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

"Az úszómester olyan az uszodában, mint a rendőr az utcán." Aztán kiderül, hogy ő is ember, sőt versenyszerűen cselgáncsozik is, azon kívül a lányok mindene. Ezt mind ő mondta el magáról. Tibi amúgy húsz éves, Homokbögödén él, a bakonyi falucskában. Igen vidáman buzdította a nézőket, nagyon meg akarta csinálni a szerencséjét a legény, falusi jókedélyt ígérte mindenkinek. A lányok láthatóan megsértődtek, mikor azt válaszolta Stohlnak, most egyikük sem tetszik odabentről. A villából Marcsi, Katka, Milo és a medence várja. Sejthetően hiába, mert már a beszavazó show elején kiderült, a másik két játékos igen elhúzott és egymással vetélkednek, igen közeli pontszámokkal.

Másodjára Kata vonult be, a 24 éves, budapesti lány a székesfehérvári kapitányságon nyomozó, sőt a jog- és kommunikáció szakos egyetemista is. Tavaly ő volt az év rendőrlánya, idomaira büszke: "minden gyári rajtam". A karrierjét nem félti, viszont egy új szerelem elérte. "Garantáltan felborítom a Villaéletet, és rendet teszek végre" - fenyegetett meg mindenkit. Senkit sem bilincselne meg odabentről, válaszolta Stohl kérdésére, és ettől megkönnyebbültek kissé a bentiek, akik kicsit mintha tartanának tőle, pedig a stúdióban mintha még a filmjénél is szimpibb lett volna. Leóval viszont kölcsönösen tetszenek egymásnak.