Katka csalódott Segalban

Vágólapra másolva!
Katka tegnap hiába próbálkozott, nem tudott Segalból kihúzni egy értelmes mondatot. A fiú szerint hülye kérdéseket tett fel neki a lány. Tegnap nem, de mára úgy döntött Katka, csalódott a miskolci motorosban. Miután ezt elmondta, Zoltán Erikának képzelte magát.
Vágólapra másolva!

Katka reggel, narancsevés közben arról mesélt a többieknek, hogy hajnalban Segal nem hagyta őt aludni. Na nem azért, mert. Egészen egyszerűen ordítozni volt kedve a fiúnak és ordított is. Csaba és Marcsi nem kommentálta a hallottakat, így a szőke üzletkötő tovább sajnáltatta magát.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

"Velem elég érdekesen bánik Segal. Tegnap beszélgettünk, illetve próbáltam beszélgetni, de nem ment. Kérdeztem is tőle: Figyelj már, miért nem beszélgetünk? Azért, mert hülye kérdéseket raksz fel, ami engem nem érdekel, így egyszavas válaszokat tudok adni - válaszolta. Rohadt nagyot csalódtam benne."

Forrás: RTLKLUB

Az egymásra borult két fiatal erre sem reagált. Katka ezután a fogamzásgátló tablettájáról és szőkeségének történetéről tartott kiselőadást. Kis idő elteltével, egy rövid koreográfiával és Zoltán Erikát megszégyenítő tekergéssel szórakoztatta a súlyok alatt izzadó Segalt, a pofákat vágó Szilvit és a szótlan Milót.
A tömeg nem hullámzott, füst sem gomolygott a képzeletbeli színpadon, s a taps is elmaradt. Katka ennek ellenére nem adta fel. Ő hullámzott tovább...