Vágólapra másolva!
Segal nem bírja Leót, Leo pedig Pandorát. Szilvi kiállt a közgazdász mellet, és felvállalta mindezt a miskolci fenegyerek előtt is. 
Vágólapra másolva!

Úgy látszik Pandikánkat hiába figyelmeztetik folyamatosan arra, hogy normálisan viselkedjen, mert a legfinomabban szólva is fütyül mindenre. Éjszaka fogta magát, leoldotta átmeneti bilincsét, és kiszökött aludni a nappaliba.

Forrás: RTLKLUB

Pandora képei

Reggel ablakpucolás lett volna a dolga, de sajnos úgy állt a munkához, hogy más is odaférjen, ezért aztán az lett a jutalma, hogy a következő 168 órában, csak és kizárólag ő mosogathat a Villában, senki más.

Segal, aki úgy látszik az elmúlt napokban érzelmileg is hozzánőtt a fiatal lányhoz felháborodott, hogy miért csak párja kap büntetést, hiszen eddig, bárki bármit csinált kollektív volt a retorzió. Ha már benne volt a puffogásban, akkor nem állt meg, hanem folytatta azzal, hogy nem bírja Leót.

Forrás: RTLKLUB

Leo fotói

Utálja, hogy lenézi őt, azért mert. Mindezt borzasztó nagy hanggal adta elő, de talán mégse akkorával, hogy az érintett is hallja. Pedig ha beszélne a fiúval rájönne, hogy egyáltalán nem nézi őt le, s nem is vele van a baja.

Hogy kivel van baja? Ezt akkor tudtuk meg, mikor Ágicával bevonultak a hálószobába beszélgetni. Leó olyan ideges volt, hogy lábának ütemes rázásáról az egész ágy mozgott.

A lány próbálta őt megnyugtatni, de nem járt sikerrel. Majd kinyögte, hogy igazából Pandorától van kibukva. Szépen lassan mindenkiről lehull a lepel. Szilvi jó fej volt, korábban elmondta a miskolci hangadónak, hogy ő márpedig bírja Leót. Ebből mi lesz?