Indul a Villa Gazdaság

Vágólapra másolva!
A VillaManók ma délelőtt kiürítették a Villa hűtőjét. A lakók először büntetést sejtettek, ám hamar kiderült, mostantól öt napig maguk készítik a tejtermékeket és a péksüteményeket. A lányok nagy lelkesedéssel fogadták a hírt.
Vágólapra másolva!

A Villa Gazdaságban a "tejesek és tésztagyúrók" csapata - Csaba, Marcsi, Indián, Pandora, Segal és Tommyboy - vajat, tejszínt, túrót, tejfölt, sajtot és mindenféle kifőzhető tésztát készít. A másik csapat, a "kenyeresek és péksüteményesek": Szilvi, Frenki, Ágica, Leo, Katka és Milo. A Villa Gazdaság dolgozói az alapanyagok mellett természetesen recepteket is kaptak. A további utasítások szerint a saját gyártású élelmiszerek mellé csak frissen facsart narancslét és friss citromból készült limonádét fogyaszthat a Villa népe.

Forrás: RTLKLUB

A lányok nagy lendülettel vetették bele magukat a különleges feladat megoldásába, a fiúk közül először csak Csaba lelkesedett. Később Tommy vette át a vezető szerepet, kiolvasta a recepteket, majd kihirdette a munka menetét: "A tejszínnel kell kezdenünk, mert az kell a többihez. Ez olyan 6-8 óra múlva lesz kész. Aztán készül a tejföl, a vaj, a túró és a sajt. Ebben a sorrendben." A chippendale fiúnak senki nem mondott ellent, a tejesek sűrű bólogatások közepette láttak neki a munkának, csak Segal edzett tüntetően a kertben.

Forrás: RTLKLUB

A kenyeresek közben könyékig a tésztában nevetgélve, énekelve dagasztották a kenyérnek valót. Kisebb csúcsforgalom alakult ki a tűzhely körül, Frenki pedig két sóhaj között megjegyezte: "Ez lesz az első kenyerem!"

Forrás: RTLKLUB

Ezekben a pillanatokban már sül a kenyér, lassan készül a tejszín, a lakók pedig izgatottan cigarettáznak a teraszon. Dolgozniuk kell, különben nincs mit enni.