Miért fogdosol?

Vágólapra másolva!
Miután Anett végigtapizta az összes lakót, jöttek a szokásos kérdések. Csaba nehezen kezdett el beszélgetni a szőkeséggel. Segalnak jobban ment. A lányok pedig...
Vágólapra másolva!

Anett bekötött szemmel érkezett a Villába, ahol sorra végig tapogatta a lakókat. Először Szilvi állt a lány elé és jó hangosan megkérdezte: "Na, ki vagyok?" Ezután vérig volt sértve, hogy az új lakó azonnal kitalálta, hogy ő az.
Segal természetesen most is viccesre vette a figurát, parókában állt oda a motozáshoz. Megközelítőleg majd' mindenkit be tudott azonosítani Anett.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Ezután a szokásos menet zajlott: ismerkedés a Villával, 'hol vannak a ruháim', és a 'ki mellett fogok aludni' kérdések megvitatása. Annak ellenére, hogy Csaba várta a legjobban a szőke hölgyet, nagyon nehezen kommunikált vele. A miskolci motorosnak persze jobban ment. Minden apró részletre felhívta az újonc figyelmét: raktárnyitás, villamester, csúnyabeszéd és egyebek.

Forrás: RTLKLUB

Később jót lakmároztak Indián marhapörköltjéből. Miközben az új lakó a bőröndjéből pakolt, Ágica és Marcsi mosolyogva, de kimérten méregette őt. Nem volt őszinte a mosolyuk. Egyedül Szilvi nem őrködött a lány felett. Persze, ekkor már békésen aludt. Kicsit besörözött.