Szilikon a Villában!

Vágólapra másolva!
Nem felhőtlen hangulatban nézték végig a VillaLányok a 13. Beszavazó Show-t, míg fiaink teljesen feldobódtak a női játékos-jelöltektől. Rendkívül szoros verseny alakult ki Anett és Maylee között, de végül is a szőke területi képviselő költözhetett be: 29676 szavazattal.
Vágólapra másolva!

Lakóink intuíciójukra hagyatkozva lázas készülődésbe kezdenek. Sminkelés, cipőpucolás, mély dekoltázsok és vasalt ingek lepik el a Villát. Nagyon várják a 13. lakót. Lilu bejelentkezik, első kisfilm elindul. "Ő tényleg nagyon jó!" - jegyzi meg Szilvi, Indián pedig a melleit kezdi el dicsérni Anettnek.
Csaba kikerekedett szemekkel konstatálja, hogy a lány is szereti a lovakat, de a teste sem utolsó.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Frenki szerint azért aranyos a lány, mert "nincs elszállva magától". A stúdióban ekkor már a szőke Anett a területi képviselés előnyeit ecseteli, de nem sok időt kap rá, hiszen jön Maylee összeállítása. Segal szerint ilyen hanggal...
Hogy mit lehet ilyen hanggal, az nem derül ki. Csendben bámulják tovább a tévét. A lány a stúdióba be, kérdésre válasz. Újabb nő, újabb kisfilm: Merci.

Forrás: RTLKLUB

A csapat szinte egyszerre üvölt fel: Hű, de gáz, ez félelmetes. A harmadik játékos-jelölt a trendi életmódról, a trendi cigiről tart kiselőadást: "Vannak úgymond tévéadások, tévé adók amiből informálódók. Nem vagyok sznob!" - mondja Merci, talpig fehérben, tökéletes sminkkel, magabiztos mosollyal. Maylee nagyon visszafogottan és szomorkásan jegyzi meg, saját bevallása szerint ő az utolsó. Pedig nem kellene elkeserednie, hiszen a másik két jelölt bevallja, nagyon tart tőle.