Pandora lázong

Vágólapra másolva!
Előbb Tommyboy fülét harapdálja kéjesen, nyakát puszilgatja mámorosan, majd pár könnycsepp csurran ki. A teátrális jelenet után indul a polgári engedetlenségi mozgalom.
Vágólapra másolva!

A szeretethiánnyal küszködő aktmodell előbb T-boy nyakába csimpaszkodik, őszinte és ragaszkodó Csitaként, ám Tarzan hárítja a próbálkozásokat. Néhány, erotikusnak szánt pillantás után Pandi eltűnik, mint Bin Laden.

Forrás: RTLKLUB

Idilli képek

Húsz perc múlva látjuk újfent, mosogatás közben csípjük meg. A büntetését töltő Pandora Marcsinak morog: - Direkt ilyen hülye feladatot adnak, mert meg akarnak szívatni. Előtte meg a szaunában töltöttem egy napot! Hagyjanak már békén ezzel a hülyeséggel! Én senkinek nem vagyok a játékszere. Én a játék miatt jelentkeztem, nem azért, hogy viccelődjenek velem. Én nem fogok mosogatni!

- Nem érdekel, büntessenek meg, zárjanak ki - folytatja dühösen. - Te mosogatnál? Azt sem tudod, mit csináltál, ezért büntetnek meg? Azt hittem, azért vagyunk itt, hogy jól érezzük magunkat, többek közt. Ha van valami, amit nem bírok elviselni, az az igazságtalanság. Én nem fogok mindig engedelmeskedni! Kész, én elmosogattam, várom a magyarázatot!