Veszedelmes viszonyok

Vágólapra másolva!
A tegnapi este összefoglalója. Ágica Leóhoz közelít, Marcsi Milóval pörög, Anett a macijával gubbaszt az ágyban. A benzinkutas megveti Segalt, spanjait és véleményét nem is rejtegeti, így közeleg az összecsapás. A miskolci vállalkozó jobban szereti saját hangját, mint Jacko a gyerekeket.
Vágólapra másolva!

17:17. Anett a villanaplót lapozgatja több-kevesebb érdeklődéssel. Új feladat: lakatot kell kinyitni, egy kód segítségével. 17:31. Nyert a Szilvi-Leo-Segal csapat, kisebb ünneplés kezdődött a kertben. A váratlan öröm következtében még a két ellenség is puszit váltott. 17:47. Punnyadás a kanapén. Leo ezúttal Ágit csókolgatja, Segal pedig lábát rázva, vakarózva szónokol. Szerencsére csak a felét érteni: épp a bab és a széklet viszonyát analizálja.

Forrás: RTLKLUB

Ági fotói

18:00. - Ha ide behoznak egy táblát, akkor kimenekülök. Nagyon nagy gondban leszek - dünnyög Ági. Álomittas tekintetű Leo mellette hempereg. 18:10. Pandora ingerelte Tommyt, mint hispán pikador a bikát. Forró ölelést, tétova puszikat és emberi melegséget kapott, mást nem. Pedig Jókai szerint a férfi sorsa a nő. 18:23. - Érettségi után Pozsonyba mentem. Az a fővárosunk. Utána apukám összejött egy nénivel - magyarázza Marcsi. Anett ütemesen bólogat. 18:40. Anett: - Volt egy négyéves kapcsolatom, aztán egy másik, rövidebb próbálkozásom. Más, ha valaki tetszik és az is más, ha valakivel össze akarsz jönni. 19:23. Frenki a felettébb csinos Anettel barátkozik, miközben házisárkánya alszik. Egy termékről és az üzletről van szó, semmi izgalmas. A területi képviselői lét nehézségeit Marcsi is némán hallgatja. 19:38. A hálóban folytatódik a tipi-tapi-dínó, Pandi és Tommy közt. Milo kicsit bezavar, de a párocska folytatja a játékot.

Forrás: RTLKLUB

20:00. Pandi Indiánnak: - Te sem tudtad behozni a rakkenrollt, pedig nagyon szeretted volna. - Ők ketten és Segal a szaunában izzadnak, utóbbi egy órája szónokol. 20:24. Öten a jacuzziban pezsegnek, Segal mindent túlharsog. A cowboy és a chippendale-táncos a konyhában matatnak. 20:38. Indián: - Akit rohadt nagyra tartok, az Petőfi, Bem apó, Rákóczi és a két Hunyadi. Mátyást is csipáztam. Mi volt ő? Egy rohadt nagy rakkenroll király! Fekete serege volt. Mi feketében járunk. Akkor miről beszélünk???