Nehezen indul a reggel

Vágólapra másolva!
Az ébresztésre szánt zene nem mindenkit győzött meg arról, hogy új nap kezdődik. A társaság egy része még pihenne. 
Vágólapra másolva!

Miután a csapat egy része felkelt, leültek reggelizni. A lustálkodók, Szilvi, Indián és persze Marcsi. Úgy látszik a Villamanók Indi kedvében akartak járni, mert újabb zenét adtak be, méghozzá egy, a mi rockerünk stílusához közel álló dallamot, de ezzel sem sikerült őt kiugrasztani az ágyból.

Forrás: RTLKLUB

Indián fotói

Marcsi egyenesen dühös lett, mikroportja nélkül üvöltözött a hozzá közel eső kamerába, majd egy határozott mozdulattal a fejére húzta a takarót. Szilvi csak a zene végére ébredte fel, álmosan pislogott, majd láthatóan úgy döntött, hogy neki ez nehezére esik egy ilyen korai órán.

A dús hajú srác mégiscsak kikászálódott a hálóból, és helyet foglalt a vidáman reggeliző csapatnál. Ezután következett az elmaradhatatlan program, a kívánságlista megszerkesztése. Érdekes, hogy ez sokkal jobban megy a lakóknak, mint a feladatok elvégzése. Senki nem fáradt akkor, amikor ki kell nyilvánítania, hogy mit óhajt enni, inni, vagy mi kell ahhoz, hogy jól érezze magát.


Forrás: RTLKLUB



Marcsi is lassan megriadt, de csak annyira vette a fáradtságot, hogy Szilvi ágyára átmásszon. Pandora is csatlakozott, és egy pohár forró tea kíséretében beteg barátnője mellé kuporodott.

Kedvesen elcsicseregtek egy darabig, megmérték Szilvi lázát (37,1), majd Pandi közölte, hogy megy mosogatni, de még figyelmeztette barátnőjét, hogy igya meg a teácskáját, és pihenjen, mert annyira le van gyengülve.