Segal dörmög, Szilvi ordít

Vágólapra másolva!
A nyugisnak induló estét egy váratlan esemény zavarta meg. A vihart Segal szaunabeli monológja szította. Szilvi pedig robbant.
Vágólapra másolva!

Segal órákig pihengetett a szaunába, de csak fizikailag. Az agya kattogott, a szája pedig be nem állt. Változatos témákban utazott, de most nem a múltban történt kalandjairól mesélt, hanem lakótársait vesézte ki. Első beszélgető partnere Indián volt, akivel a csajokról, szexről csevegtek. Mindketten megegyeztek abban, hogy Szilvi egy hárpia, nem bírja az italt, és elviselhetetlen tud lenni, de jókat főz.

Később Pandora, Anett, Frenki és Ágica is csatlakozott a szaunázókhoz, Segal szinte megtáltosodott a közönségtől. A nagy jövésmenésben valahogy (talán Pandora engedett el egy fél mondatot a nappaliban) kiszivárgott a téma, Szilvi pedig őrjöngve érkezett a szaunába. Anettet bírálta, mert összetörte Csabi szívét. Segal védelmébe vette a szőkeséget, mert Szilvit ki nem állhatja, úgy érzi, Frenki jobbat érdemel. A miskolci fenegyerek így próbált menekülni a szituációból: Menjél ki, mert szaunázok!

Forrás: RTLKLUB

Szilvi így is tett, berontott a nappaliba és Frenkire támadt:
Szilvi: Engem itt bent senki nem véd meg!
Frenki: Köszönd magadnak!
Szilvi: Nem mered kimondani a véleményedet senkinek!
Frenki: Én vagyok itt a sz.r, szemét már megint.
Szilvi: Nem tudok mosolyogni valakire csak azért, hogy szeressen. Ezt az egyet nem tudom megtanulni tőled!
Frenki: Na, Manócska!
Szilvi: Nem vagyok Manócska, hagyjál békén!

Forrás: RTLKLUB

Frenki később a szaunába ment tisztázni a félreértéseket Segallal és Anettel, kijelentette, bánja, hogy megint nem sikerült a kapcsolatuk Szilvivel. (A pár az elmúlt két évben többször szakított, legutoljára nem sokkal a beköltözés előtt találtak újra egymásra.) Segal összegzett és keményen kifejtette, számára mostantól nem 12+2 lakó, hanem 14 lakó él a Villában: "Soha többet nem fogom magam vissza azért, hogy ti ne veszekedjetek. Mostantól oldd meg te ezt a problémát!" Frenki bólogatott.

Az erőviszonyok tehát továbbra is a nagyhangú Segal körül alakulnak. Minden attól függ, ki áll Szilvi mellé és ki szimpatizál Frenkivel és barátjával, Segallal.