Üzenetek a Mátrixból

Vágólapra másolva!
Marcsi, neked csak a család ír? - fakadtak ki a lakók a mai sms-ek fogadása után, amelyben mintha csak a felolvasó párkányi lányt szerették volna. A többiek el is volnultak sértődötten az őket szidalmazó üzenetek után. Ezeket hallgatták meg ma.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

· Csaba és Segal a legjobbak!Legyetek mindig ilyen öszinte és jó fejek. Anett egy szirupos, pösze, buta liba.Nem sok jövöje van a villában,hamar kipotyog.EVELYN
· Szilvi! Remélem hamar kiesel és utána végre Frenki is élvezheti nyugodtan a Villalétet és nem szabod meg minden gondolatát!
· PANDIKA!Olyan értékes ember vagy,hogy napról-napra ámulok. De tudtam mióta megláttalak! PIPEC:ANETT,PANDI,LEO,TOMMY>rioss
· Én örülnék, ha olyan pasim lenne, mint Frenki.Helyes,aranyos,kultúrált és úgy látja az életet amilyen az valójában. Szandra
· Ágica!Mindent elmond Leo érzéseiről, hogy beismerte,a híres logikája akkor rosszat súgott.Tényleg nem egyszerű pali, de 1 a lényeg:SZERET Téged!B.
· MARCSI KÉRLEK LÉGY VIDÁM, FELSZABADULT ÉS BOLDOG, MERT TE EZ VAGY A VALÓSÁGBAN.PUSZI TÜNDÉRBÖGYI SVK
· SEGAL te vagy a legnagyobb KIRÁLY! INDI több rock and rollt várok tőled! Ti vagytok a legjobbak! McLAREN SVK
· MARCSI TE VAGY A KIRÁLY!VELED VAGYUNK.SZLOVAKIA
· Helló VV3 lakók!Mindenki jó! MARCSIKA te vagy a legjobb jól haladsz a győzelem felé!Csak így tovább!Sógor bácsi Párkányból Mindenkit puszilok!
· Segal:a vér kötelez.vatos locos.
· Mondjátok meg Leonak csukott szájjal is lehet rágózni.Zoli
· Egy tuti,hogy Segal a franko,mert ilyen kint is!Dalydo
· Csak azt nem értem,h mitöl olyan nagy szám Segal.Azért mert döglik,pukizik egész nap,néha benyög valamit,amit senki nem ért,ráadásul sötét,mint az éjszaka!Na?
· A vv3 jó lenne ha nem bögne állandoan a fél villa küldjetek be nevetöport. TOTU RICSI