És azt hallottátok már?

Vágólapra másolva!
A vacsorától se vidultak fel hőseink. Többen fe se keltek, akik a nappaliban összefutnak, megpróbálják egymást elszórakoztatni valahogy. Morcos diplomásunk inkább elvonult a vécébe, órákra.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A nappaliban horrorsztorik voltak terítéken: kiderült, mindenkinek van története különböző ismerősök, rokonok levágott ujjairól, Szilvi speciel döglött lóval találkozott a Tiszában, Marcsi meg a nővérébe harapott, míg az várandós volt, aztán a gyereken lett folt. Kicsit borzongtak a cukorbetegségen, Milo nem győzte őket megnyugtatni, hogy nem is olyan vészes, aztán a tűről eszükbe jutott a véradás, szinte mindenki majd' elájult legalább egyszer. Aztán csak vicceket meséltek, megállíthatatlanul, még cicgiszünet közben is. Ezt ugye csak egyszer lehet eljátszani, legalábbis reméljük.

Segal elmagyarázta a valóságshow lényegét Milonak: "ha itt bent vagy akkor ismert leszel, aztán majd azt kezdesz ezzel, amit akarsz." Pandora is érdeklődve hallgatta, aki egyébként valahogy mostanában mindig Segallal szaunázik. Közben még beszélgetnek is. Mi folyik itt? (A vécétartály már biztos nem, Leo megszerelte - bocsánat.)

Anett alaposabban elbeszélgetett Jennyvel, kiszedte belőle, hogy fodrász. Erre elmesélte neki, hogy ő is az akart lenni, három barátnőjének sikerült, meg hogy az öccse cikinek tartotta volna a szereplést a klipjében.

Végezetül közlünk egy viccet, Csabától hallottuk, szőkenős:
- Te, nem értem, miért buktam meg a forgalmi vizsgán, volt egy körforgalom, kitáblázva, ott szépen körbementem harmincszor, erre megbuktattak.
- Drágám, nem lehet, hogy elszámoltad?