Éjszakai edzés

Vágólapra másolva!
Tommyboy úgy látszik megunta a vasárnapi semmittevést, mert egyszer csak fogta magát, felkapta a melegítőjét, és kiment a teraszra.  
Vágólapra másolva!

Laza kocogással kezdte bemelegíteni magát, majd izmait nem kímélve nyomott bele a nehéz súlyokba. Csaba is próbált csatlakozni, de ő, jóval hamarabb megunta önmaga fárasztását.

Forrás: RTLKLUB

Szumó a kertben

A dohányosok is kimentek a teraszra, persze csak szenvedélyüknek hódoltak, és értetlen arccal figyelték a két fiút, amint az éjszaka közepén küzdenek, a nagyobb izmokért. Csabán látták, hogy nem bírja már sokáig, így őt egy kicsit buzdították, de csak addig, amíg cigijük végére értek.

Akkor aztán szépen visszaszivárogtak a szobába, kivéve Anettot, aki őszinte csodálattal figyelte a gyúrós erejét. A táncos nem elégedett meg a padok adta lehetőségekkel, hanem úgy gondolta, hogy hátát, és karját is formálná még egy kicsit, és ehhez a legmegfelelőbb gyakorlat, ha a terasz fölötti gerendákra húzódzkodik.

Forrás: RTLKLUB

Ehhez azonban nem volt elegendő az ő 90 kilója, kellett volna még valami plusz. Ezért tehát a szőke szépséget kérte fel arra, hogy kapaszkodjon a derekába, és vele együtt emelkedett fel.

A kislány kedvesen nevetgélt új élményén, majd otthagyta a srácot, aki talán még most is levegőért kapkod.