Jenny és a VillaNapló

Vágólapra másolva!
A tizennegyedik játékos visszafogottan töltötte első napjait a Villában. Jenny a VillaNaplónak mondta el, hogyan érzi magát.
Vágólapra másolva!

Még csak három napja vagyok itt, de úgy érzem, már sikerült feloldódnom, a többiek aranyosak velem, és én is próbálok mindenkihez alkalmazkodni, hiszen ők már egy igazi kis csipet-csapat lettek, mire én ideérkeztem! Szerencsére nagyon jól érzem magam, jobban, mint valaha is gondoltam volna.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: klikk a képre!

Az egész beszavazó show olyan volt, mintha nem is velem történt volna, de jó volt nagyon! Mikor beléptem, hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. Még soha nem éreztem ilyet. A második nap már egy kicsit feloldódtam, és ebben a többiek is sokat segítettek. A feladatok is nagyon tetszettek eddig. A harmadik nap már úgy éreztem, mintha nem is három napja lennék itt. Már megszoktam mindent, és egyre jobban érzem magam. Már majdnem mindenkivel beszélgettem, csak egy-két ember az, akivel keveset dumcsiztam eddig, de ez még változhat, hiszen még egy darabig itt élünk majd egymás mellett. Most van először, hogy ilyen sokáig nem beszéltem a családommal, ez nagyon furcsa, de nem tölt el rossz érzéssel. Azért hiányoznak. Örülök neki, hogy nem volt még konfliktusom senkivel, habár szép lenne, ha ennyike idő után lenne!