Leo begyulladt?

Vágólapra másolva!
Tegnap este Ágica és Leó végre egy ágyban aludtak. A várakozásnak nem megfelelően sült el a dolog, ugyanis a fiú vigyázzállásba vágta magát és a fal felé fordulva próbált meg elaludni. Ezt az üzletasszony zokon vette, s még tegnap hangot adott sérelmeinek. Ma is.
Vágólapra másolva!

Végül is jogosan, hiszen minden egyes beköltözésnél Leo azon problémázott, hogy a lány miért nem vele alszik egy ágyban. Tegnap eljött a pillanat, erre a fiú egy szép hátfordítással nyugtázta a dolgot. Mivel ma este mindenki kiadta magából a felgyülemlett feszültséget, Ágica is elkapta Leót:

Forrás: RTLKLUB

"Egyszerűen nem tudlak megérteni néha. Veled kapcsolatban nem tudom, hogy mi van. Szimpatizálunk egymással, sőt! Más, ami kettőnk között van. Egyszerűen besokallok. Elmondtam már egy dolgot, hogy kaptam egy pár pofont az utóbbi időben. Így nem bízom senkiben, és nem tudom, hogy az egészet hogyan fogom megoldani, de azon vagyok.

Forrás: RTLKLUB

És ha azon vagyok, és ott fekszem melletted, de hátat fordítasz nekem, akkor nem tudom, hogy mi van. Magamat okolom mindenért, de ma reggel felkeltem és úgy éreztem, hogy nem én vagyok a hibás!"
Leo nagyokat pislogott, bólogatott és semmi mást nem tudott kinyögni csak azt, hogy a lánynak igaza van. Úgy látszik, a lányok kedvencének inába szállt a bátorsága. Vagy már más tetszik neki. Vagy begyulladt.