Csaba reménykedik

Vágólapra másolva!
A Riportszoba mélyén Csaba bevallja, még nem adta fel a reményt Anettel kapcsolatban. A VillaNővér próbál más témákat is felvetni, de hiába, minden kérdés Anetthez vezet.
Vágólapra másolva!

"Túl lett itt kombinálva majdnem minden. Az egész úgy volt kitalálva, hogy nekünk össze kell jönnünk. Odáig jutottunk, hogy ha csak ránéztem, rosszul volt. De a tegnapi jelölés jól jött ki, mert rám tette a jelet. Csalódtam volna, ha nem teszi. Jogos volt, mert ha én nem várom ennyire őt, és a többiek nem kezdenek el kombinálni, akkor egész másképp tudott volna beilleszkedni."

Forrás: RTLKLUB

Mai fotók

"Ő a legjobb csaj az egész világon. Nincsen vele baj, nem üres az a lány. Nagyon jó fej, nagyon jól lehet vele beszélgetni. Most ez így nem látszik, hogy velem is jól tud beszélgetni, de volt rá példa. Mint kiderült, nagyon házias is, és nagyon aranyos..."

"Elég nagy ez a Villa ahhoz, hogy el tudjuk egymást kerülni, és ő ezt ki is használja. Jó lenne, ha eljutnánk megint olyan szintre, hogy barátok vagyunk és beszélgetünk. Néha megkérdezem tőle, mi a baj, de azt mondja, semmi. Úgy vettem észre, a nőknél a semmi az mindig jelent valami rosszat. Hiába lépegetek felé, amíg nem nyit, addig nem leszünk újra barátok. Neki csak egy lépést kell tennie. Remélem, hogy akar a barátom lenni. Miért ne akarna?"

Forrás: RTLKLUB

"Én mindig rajongom valakiért. Lehet, hogy nem is akarok belőle kiábrándulni, és akkor már olyan mindegy, mit csinál. Lehet, hogy látom a hibáit, csak nem veszem észre. Hogyha ez a szekér annyira elmegy, hogy már nem lehet utolérni a lovakat, akkor a B verzió kint vár - szintén szőke, kék szemű lány. Bár ő lehet, hogy azt hiszi, hogy ő az A verzió..."

"Nem értettem, Ági miért tette Anettre a jelet. Megkérdeztem Ágit, hátha miattam. Ő hárított, de nem győzött meg. Szilvi kitörései, állandó idegeskedése borzalmas. Soha nem lenne a barátnőm. Nem tudom, Frenki hogyan bírta ki mellette két évig. Szilvi küldi a falra Frenkit, mert Frenki nem bánik vele rosszul, de Szilvi egyáltalán nem kedves vele. Nem tudom, milyen konfliktusaik adódtak eddig, de Szilvi igazságtalan vele. Egy kólában fogadtam volna, hogy Szilvi és Frenki egymásra fogják tenni a jelet."