Indián, a sötétek fejedelme

Vágólapra másolva!
A sakkfigurák jelmezeivel kicsit elidőztek lakóink, de hihetetlenül forrt bennük a megmérettetés utáni vágy, így viszonylag - magukhoz képest - hamar nekiláttak a mérkőzésnek.
Vágólapra másolva!

A szabályokat szem előtt tartva kezdenek neki lakóink a sakkjátéknak. Pár lépés után a fehérek - azaz "Ők" - közül Frenki lovat rögtön leütik, s majd' minden lépésnél sikerül a jóknak megszabadulni egy-egy saját figurától. "Azok" Indián irányításával szépen menetelnek előre. Milo ló már éppen rosszul kezdi érezni magát a sok fehér között, mikor kiüti Leót, s ekkor egy kisebb vita alakul ki "Azok" és "Ők" között.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk ide!

Indián vagy érzi az erőt magában - bár tegnap kifejtette, hogy az erő Segallal van -, vagy elfáradt már a sok szájtépésben, mert laza eleganciával megengedi a fiúnak, hogy a tábla széléről segítsen saját csapatának. Még szerencse, mert "Ők" közül senki sem tud sakkozni. Éppen belemelegedne a gondolkodásba, mikor Milo ló mattot ad a fehéreknek. Úgy tűnik, az agytorna mindenkinek tetszik, mert a rövid játszma után nem hagyják abba a mókát, újból felállítják magukat a táblára, s jön a visszavágó. Ha Lékó Péter látná...

Forrás: RTLKLUB

Mivel mindkét játékot a sötétek nyerik, így nyereményként meghatározhatják a holnapi menüt. Maguknak természetesen a kedvencüket, az ellenfélnek pedig az általuk legjobban utált ételeket írják össze. Szerencsétlen "Ők" csapatnak viszont a Villa egy tetszőleges helyiségét át kell adnia "Azoknak".