Vágólapra másolva!
Már egy ideje nem kapnak feladatot, így a lakók erőt gyűjtenek. Aki éppen nem alszik, az az esti elhelyezkedésről beszél. Most, hogy a megosztottságnak vége, néhányan új fekvőhelyre költöznek.
Vágólapra másolva!

A nappaliban először Frenki aludt el a hátán fekve, néha nagyot hortyogva. A többiek nevettek rajta, majd ráfektették az igazmondó mackót, annak a tetejére a koronát, majd egy levelet. Következőnek Leo szenderedett el, majd Indián követte. A nagy csendben Tommyboy sem tudta nyitva tartani a szemét. Pandora is kényelembe helyezte magát a kanapé egyik felén, a szabadon maradt részt pedig Szilvi foglalta el.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

A hálóban a többiek próbáltak aludni, de Segal, aki a szoláriumból visszatérve Indiánnal szeretett volna szaunázni, (de ő persze elaludt,) unalmában mindenkit felébresztett. Egy darabig azon morfondírozott, ki hova költözik most, hogy már nem a csapattársakkal kell a fekvőhelyeken osztozni. Miután minden variáció elhangzott, jöhettek a legfrissebb miskolci történetek!

Forrás: RTLKLUB

A nappaliban sem Pandorának, sem Szilvinek nem jött álom a szemére. Rövid fetrengés után feladták a reményt és beszélgetni kezdtek. Kiderült, Szilvi még nem volt tizenöt, amikor elvesztette a szüzességét, de első barátjával évekig együtt volt még.
Pandora: Utána meddig voltál egyedül?
Szilvi: Semeddig. Én akkor már kezdtem bulikba járni...
A társalgás így a "buli" felé kanyarodott. A két éjszakát megjárt lány virágnyelven osztotta meg egymással az élményeket.