Jenny és a szexualitás

Vágólapra másolva!
Az eddig jobbára némán vigyorgó fodrászlány váratlanul elkezdett beszélni: csak mondta és mondta, mesélt volt pasijáról, szüzességének elvesztéséről, orgazmusairól, érzéseiről. Frenkit láthatóan érdekli a lányka, ám közben Marcsi Milóval kacérkodik - ott is lehet még valami.
Vágólapra másolva!

- Az a fiú, aki elvette a szüzességem, azzal a mai napig jóban vagyok. Imádjuk egymást. Ő tiszta, őszinte, virággal udvarol. Ő még nem csalódott nőben. Nem volt sok barátnője. Nekem viszont volt egy nagy barátnőm, de eltávolodtunk egymástól - meséli Jenny, majd hozzáteszi, hogy 17 évesen veszette el szüzességét.

- Még a mellemet sem fogta meg és csak két hónap múlva feküdtem le vele. Soha nem adom magam elsőre. A volt barátommal történt először, addig soha nem volt orgazmusom - halljuk Jenny (vagy Katka?) szavait. Tommy és Frenki hallgatják átszellemülten: a fodrászlány az elmúlt fél órában többet beszélt, mint az elmúlt héten összesen.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek: klikk a fotóra!

Közben Marcsi kergetőzik Milóval, néha ölébe ül, néha megpaskolja, megtépi haját vagy éppen fenékbe rúgja... talán egy bimbódzó, kissé infantilis szerelem kezdeti csíráit látjuk. A deszki néptáncos - aki egyelőre tisztázatlan okból bal lábán térdig feltűri nadrágszárát, ez talán személyes imázsának része - egy megviselt hógolyót próbál a kapálódzó Marcsi imbolygó fejére illeszteni, ám a leányka sikítozva frissen mosott hajának állaga miatt aggódik. A tűzrőlpattant ápolónő nem hagyja ennyiben a dolgot, vendettát forral és - felettébb furfangosan - megpróbálja felborítani a kerti székben pöffeszkedő Milót.