Menny és pokol

Vágólapra másolva!
A lakók több felvonásban előadták Orfeusz és Eüridiké történetét, s mivel a feladatokat ügyesen oldották meg, megszűnt a megosztottság a Villában.
Vágólapra másolva!

Ma képletesen pokolra szálltak a jók és a sötét oldal képviselői. Segal csapatának először azt kellett megoldania, hogy úgy juttassák egy csapattársukat a kanapéról a hálószobába, hogy kézzel nem érintik, de ő maga sem érhet semmilyen módon a földhöz.

Forrás: RTLKLUB

A következő lépésben a fiúknak a lányokat árnyékaik alapján kellett beazonosítaniuk: a hálószoba lett az árnyak birodalma, az ajtóra pauszpapír került. A fiúk helyet foglaltak a nappaliban, a lányok pedig felesleges ruhadarabjaiktól megszabadulva táncot lejtettek az erős lámpa fényénél. A fiúknak nagyon tetszett a játék, és bebizonyították, már pusztán árnyékuk alapján is felismerik nőnemű lakótársaikat.

Mivel a műsorszámok előadóit hibátlanul beazonosították, véget ért a megosztottság a Villában. Mostantól nincsenek jók, nincsen "Az" és "Ő", sem sötét oldal és jók, a lakók a Villa bármelyik pontjába bejáratosak, és este mindenki ott aludhat, ahol csak akar...

Forrás: RTLKLUB