Mindenkinek van egy álma

Vágólapra másolva!
Ma reggel lelkigyakorlatként Ő és Az, azaz Tommyboy, és Segal mindenkivel elmeséltette az álmát, az éjszakait, vagy a Villában bennléte óta legérdekesebbet, aztán meg is próbálkoztak a megfejtéssel.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Csaba visszatérő álma: "Földúton megyek, domb a fák tetején egy szikla megjelenik, kiállok a szélére, a ló felágasodik velem."

Szilvi élénken: "Valami gyárépületben vagyunk, de beteg emberek is vannak köröttem. Forgatnak veled valami reklámfilmet, mindenkinek meg kell védenie egy hamis vádtól saját magát, amikor rám került a sort a Frenki elém állt, és azt bizonygatta, hogy a vád igaz. Aztán ez meg is valósult aznap."

Katka álmában Marcsival és Ágicával ment cukrászdázni, vettek három-három gombóc fagyit, de Katka feje még álmában is a fogyókúrán járt.

Marcsi nem álmodott semmit a Villában. Na jó, mégis, azt hogy, Ágica anyja húslevest főz, és Leo meg mamának szólítja.

Leo, zaklatottan: "Képzeld, játszottam egy focicsapatban és nem rúgtam gólt. Nagyon készen vagyok. És közben felvillant egy-egy kép a narancsfákról és nem értettem az összefüggést. " Tommyboy megpróbálozott a magyarázattal.

Frenki: "Én azt álmodtam, hogy egy piton és egy indián között alszom, ez biztos nem lehett a valóság. Szóval, minden reggel arra ébredek, hogy egy gyönyörű 200 négyzetméteres luxusvillában ébredek, aztán bepattanok a gyönyörű fekete kocsimba, és elhajtok Siófokra. Remélem az álmok valóra válnak."

Anett: "Menekültünk egy piacról valaki elől." Segal magyarázata: "Te folyton menekülsz valaki elől. Feloldozlak bűneid alól, álmodj szépeket."

Indián természetesen lányokkal, különösen Ágicával álmodott. Segal szerint ez azt jelenti, hogy még a legtisztességesebb nőt is pofán akarja rúgni.

Milot a deszki szerb buli után a néptáncosok elhagyták a busszal.

Pandora álmának tárgya Tommyboy volt persze, de hogy mi is, arra már nem emlékszik. "Valami sem nagyon rossz, sem nagyon jó." Segal szerint ki kellene próbálnia, akkor kiderül, hogy Tommy jó-e vagy rossz.