A kihívás előtt

Vágólapra másolva!
A lányok rendesen rettegnek az estétől, mikor Segal megnevezi ellenfeleit, akiknek aztán párbajozni kell vele. Nem tudják kivonni magukat a hatása alól, simulékonyabbak is kissé a borsodi szörnnyel. De leginkább mégis egymás vállán zokognak. Pandora előtt nem kétséges Segal döntése. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Kicsit csalódott leszek, ha nem én kapom az egyiket. Adhatna nekem egy esélyt, hogy bizonyítsak. Az lenne férfias, ha Indiánra tenné a kendőt. Azt nem szeretném, ha te kimennél, szükségem van rád." - borult Szilvi nyakába. Szilvi el is sírja magát, kicsit sok ez neki. Biztos benne, hogy Segal őt fogja kiválasztani, "már búcsúzik is tőlem".

Persze a Frenki-ügy is előkerült. Ma megnéztek egy pár napja készült videót, amin bocsánatot kérhettek egymástól a lakók, ezen Frenki elnézést kért Szilvitől, mert nem adott tízest a kedvességéért, aztán azzal búcsúzott, hogy szereti. "Ekkora csalódást, ezt az életben nem fogom feldolgozni. Egy nap alatt ennyire megváltozott, pedig én mindent beleadtam ebbe kapcsolatba. Én visszalátok." Pandora nagyon megértő, sőt bosszúálló: "Nem érdemli meg, hogy egy percet is veled töltsön. Gyere vissza győztesen, aztán hívd ki őt."

Katka is retteg, neki többekkel is van gondja. Pandora hozzávágta: ennél jobb már nem lesz a kapcsolatuk. Ő is sejti, hogy Segal ki fogja pécézni és alig van esélye megvédeni magát. Leo biztatja: "Nagyon kicsi az esély, de neked érdekes a párbaj, nem annak, akiknek tábora van, hanem aki a műsorban bele tud húzni."

Hogy ezzel hogy van a rettegett szörnyeteg, azt maga mondta el haverjának, Indiánnak, miközben saját magára mosott: "Látom a félelmet a szemükben, amióta a kendő a fejemen van. Pedig én úgy vagyok vele, hogy a választásom megfontolt és korrekt döntés kell legyen."

Segalnak nem kell elnézést kérnie senkitől, úgy érzi, azon a videón, amin még Anett is elnézést kért Csabától vesszőparipája miatt, a ház kutyájától kért bocsánatot, mert elhanyagolja. A nagy önbizalom első próbáját hamarosan láthatjuk, még ha egy - várhatóan - gyenge női ellenféllel is.