Vágólapra másolva!
Pandora ma erősnek érzi magát, ezért minden rászorulónak segít. Lefekvés előtt Szilvivel, Marcsival és Katkával lelkizik a teraszon. Ebben a sorrendben.
Vágólapra másolva!

Jenny, Katka, Marcsi és Pandora Szilvit várja majd vissza a Párbajról, ha esetleg Segal-Szilvi Párbajra kerül sor - morfondíroznak a lányok a teraszon. Szilvinek különösen jó kedve van, mert Pandora ígéretéhez híven csak a jó sms-eket olvasta fel neki, bár az ágyra odakéredzkedő Frenki ragaszkodott hozzá, hogy a többi is elhangozzon. Szilvi a vihar elől a teraszra menekült, még mielőtt baj lett volna. Ott jókedvűen csacsog Pandorával és Marcsival.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi viszont elkedvetlenedett, egyedül ücsörög kint és maga elé néz. Pandora próbálja feldobni: "Holnap felkelünk, jó kis feladatokat kapunk, úgy viselkedünk, mint egy nagy család. Jó lesz! A gonosz emberekkel nem kell foglalkozni!" Katka is megérkezik a teraszra, rossz kedve van: "Elég összetett a probléma: peteérésem van és zabálhatnékom. Meg bánt ez a Segal-ügy." Pandora összegzi a lényeget: nem érdemes vele foglalkozni, nem szabad vele erről többet beszélni, ki kell üvölteni a feszültséget. Katka egyetért, de nincs feldobva.

Forrás: RTLKLUB

Az üzenetektől szempillantás alatt felébredtek a lakók, eszük ágában sincs lefeküdni, de érkezik a levél: reggel nyolckor ébresztőre számíthatnak, így többen elindulnak az ágy felé.