Talpra, magyar!

Vágólapra másolva!
A mai reggel többeket a nappaliban talált: Marcsi és Pandi is kiszorultak a kanapéra. Sebaj, hamarosan kevesebben lesznek. A ma esti kihívás hangulata már megbújik a lakók mozdulataiban, mindannyian kissé tartanak a sebzett oroszlántól, és ez alatt ugye nem Leót, hanem az első megjelölt, zöldpántos Segalt értjük. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Talán erre utaltak a Villamanók is, mikor Gloria Gaynor: I Will Survive című nótájával ébresztették a lakókat, akik kidörzsölték az álmot a szemükből, Leo még az Ágicáéból is. Örömmel fogadták, hogy mégsem nyolckor keltették őket, bár tegnap ez lett beígérve.

Aztán felhangzott az "Úgy vártalak, mint még soha", és valóban, ez Marcsit fékeveszett rohangászásra késztette, hiszen ő várta ezt a dalt a legjobban, el is énekelte pár tucatszor ittléte alatt. Segal is táncra perdült, vígan riszálták magukat, a többiek viszont csak nem voltak hajlandóak felkelni. A Villamanóknak már napok óta gondot okoz, hogy semmivel nem lehet rávenni a lakókat, hogy ne henyéljenek ennyit. Ha reggel sikerül is kipattintani őket ágyikójukból, akkor viszont napközben heverésznek, délutáni sziesztájuk nyúlik el estig, hogy aztán éjszaka mulatozzanak, mikor jobb érzésű emberek már alszanak. Így reggeli cikk helyett is gyakran csak reggeli cikivel találkoznak a nyájas olvasók, de higgyék el, a lakókon kívül mindenki mindent megtesz, hogy kedvenc műsorukban ne csak horkoló fiatalokat lássanak. Néha túl sokat is.