Technikaóra és sportszakkör

Vágólapra másolva!
Leo és Csaba a kreatív elfoglaltságok emberei, ők az egyetlenek, akik örömmel veszik a kézügyességet, gondolkodást, pepecselést igénylő feladatokat. Leo egyik legfőbb baja ugyebár, hogy nem bírja az unalmat.  
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Korábban már jó hangosan próbálta adni az ötleteket a VillaManóknak, akár a kölkök a Jézuskának, hogy ő mondjuk mennyire szeretne egy terepasztalt, azzal elbabrálna hónapokig. Karácsony elmúlt, de tegnap azért megajándékozták őket egy kis csomag százas szöggel. Szuvenír nyihaha, kapva kaptak az alkalmon, és mielőtt megjött volna a hozzá való feladat, már össze is raktak, hatot a hetedikre. A lányok még órákig eltöprengtek rajta.

Ma jéghokit talált ki magának a kis csapat, akikhez Tommyboy is csatlakozott. Csövekből és konzervdobozból ütőt gyártottak, kavicsokkal és viasszal tömörítették. Bár kissé krikett-ütős a kinézete, aprólékos tervezgetés után ("Mit lehet megfőzni, hogy megkeményedjen?") labdát is megpróbáltak összehozni, majd kapukat raktak ki az udvarra. A hó közben folyamatosan latyakosodik, és a konyhára is szükség lett hagyományos szerepében, így eltették ebéd utánra a sportprojekt folytatását.