Szilvi megkönnyebbült?

Vágólapra másolva!
Szilvit döbbentette meg leginkább Segal választása. Egy pillanatra lehetett látni, hogy megkönnyebbült, de nagyon ügyesen leplezte. Majd egész este a fiúkat szidta.
Vágólapra másolva!

A Kihívás után Szilvi megkérdezte Segalt, hogy miért nem ő kapott kendőt. A miskolci motoros elmagyarázta a lánynak, hogy korábban arra kérte őt, hogy ismerje meg. Esélyt adott Szilvinek, hogy jobban megismerjék egymást. Mindez a szokásos Segal-stílusban hangzott el, tehát semmi színjáték, semmi negédeskedést. Szilvi roppant zavarban volt és hirtelen nem tudott mit mondani, jobbnak látta, ha megöleli Segalt.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Később ezt a beszélgetést a konyhában egészen más aspektusból tálalta a lányoknak. Az ő verziójában Segal édeskedve mondta neki, hogy szeretné megismerni. Szó sem volt ilyesmiről. Ezután egész este pocskondiázta a kiválasztottat és természetesen volt barátját, Frenkit is.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi: - Tudod, mi a legszégyenletesebb, hogy mindenkinek el lehet magyarázni mindent.
Katka: - Én ilyen vagyok. Én nem fogok elvenni és hozzárakni.
Szilvi: - Én csak arra kérlek, hogy nézz oda be, a szaunába. Ha van vér a pucájában, akkor most én és a Pandora van most ilyen helyzetben. Úgy nem jött volna vissza. Így vissza fog. És mennyire szánalmas a Feri? Ha most nem kezded el látni Ferit, akkora hülye vagy, hogy nagyon. Kezdj el tisztán látni.
Katka: - Én látok mindent. Az a baj, hogy ettől függetlenül, mint embert, én szeretem a Ferit.