Hárman hat ellen

Vágólapra másolva!
A miskolci legény agya folyamatosan pörög, mint vidéki búcsúban a ringlispíl. Míg bajtársa, Frenki a kertben szuszog a súlyok alatt, Segal megáll mellette és hosszas monológgal szórakoztatja. Határozott jövőkép és konkrét stratégia körvonalazódik.
Vágólapra másolva!

- Mondtam Indián testvéremnek, hogy terítsetek meg és várjatok - szónokol a kutyák nagy barátja. - Ha nem jövök vissza, akkor is így legyen. Ez a kendő hatalom, ha rajtad van! Utána, ha visszajövök, azon kell gondolkodnunk, hogy ha nekem védettségem van, akkor legközelebb én döntök. Azt kell kitalálnunk, hogy melyik jobb stratégia. Sokkal előnyösebb helyzetben vagy, ha te választod az ellenfeledet. Mi vagyunk hárman, ők vannak hatan. A többi ide-oda ingázik.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

- Most két ember szurkolótábora azért küzd, hogy ki kerüljön ki velem - folytatja rendületlenül. - Ha a C-betűs város (Cegléd, Katka városa - a szerk..) ellövi arra az energiáját... akkor nem lesz ereje a párbajon. Mert itt a lét a tét!

- A három motoros összefog majd, kint megkeresünk egy céget - tervezi a kinti jövőt. - Ha ésszel tudunk játszani, akkor Indiánnak is tudunk szerezni egy motort. Én majd tárgyalok! Felkeressük a céget és elmegyünk minden motoros-találkozóra.

Forrás: RTLKLUB

- Nézz a szemembe! - dörmög, miközben Frenki halkan szuszog. - Most mondok neked valamit. Van a fehér futó (Leo?). Róla egyet kell tudni: ha zavarban van, akkor gáz van. Önmaga ellensége, nem tud veszíteni. Őt egyféleképpen lehet megfogni. A fekete futónak (Milo?) viszont csajt kell kihívni. A fehér királynőt (Ágica?) kell kihívnia. Ha a fehér futó nem áll ki magáért, akkor a nőjéért sem fog kiállni. Érted?!?

Mi nem értjük, de a bravúros folytatás videón!