Indián: Ez nem a szeretetről szól

Vágólapra másolva!
Ma Jenny és Indián járult a VillaNővér elé a Riportszobában. A lány Katkáról és a közelgő Párbajról, a fiú pedig a Villán belüli klikkesedésről beszélt.
Vágólapra másolva!

"Látszik mindenkin, hogy ideges és izgatott. Főleg Katkán veszem észre, hogy nagyon zaklatott. Várja is, meg nem is. Az zavarja leginkább, hogy a Segallal kell kimennie párbajozni. Én végig a Katkáért fogok szurkolni. Nincs bajom a Segallal, de nincs tekintettel másokra és hát ugye ott az a tisztelet dolog.

Forrás: RTLKLUB

Délutáni képek

Én vagyok az egyetlen, aki másfél hete van itt, a többiek már közelebb kerültek egymáshoz, ha nem vagyok védett, lehet, hogy én is kapok voksot. Nem tudom, hogy mi zajlik a fejükben. Szerintem jobb ez így, mert megismernek valamennyire, és nem döntenek azért, hogy nem ismernek." Jenny után Indián ül be a Riportszobába:

Forrás: RTLKLUB

"Itt mindenki azt hitte, hogy ez a szeretet háza lesz. Itt mindenki rá fog jönni, hogy ez nem a szeretetről szól. Van egy nyeremény, amiért mindenki hajt. Jönnek majd a gondok és a bajok. Hogy ki hordja a kendőt? Erről nem tudok véleményt mondani. Egyszer mindenkin lesz. Majd akkor foglalkozom vele.
Csoportokra vagyunk leosztva. Most három van: az egyik Szilvi és Pandora. A másik a miénk, mi vagyunk a három T: Frenki, Segal és én, és vannak a Tommyék. A kendő óta lenyugodtak a kedélyek, mert egy pár ember megnyugodott. Várják a szerdát, hogy ki lesz a "szekus" ellenfele."

Ha többet szeretne megtudni, nézze meg a videókat!