Párokba rendeződj!

Vágólapra másolva!
A délután folyamán lakóink egy társkereső tesztet töltöttek ki. Később a lányok a kérdőívek alapján párt választottak maguknak. A választott hímmel ennek megfelelően kell viselkedniük.
Vágólapra másolva!

A lányok örömmel vették a feladatot, ujjongva rohantak be a hálószobába a kitöltött teszteket olvasgatni. Pandora természetesen rögtön kiszúrta, hogy melyik lehet Indiáné, hiszen a "Mit csinálnál szex után?" kérdésre a fiú a következőket írta: A lány, hagyjon aludni. Két g-vel!

Forrás: RTLKLUB

Az aktmodell erőteljes görcsölésbe kezdett, s próbálta a többi lánynak elmagyarázni, hogy miért nem akar Segallal vagy Indiánnal egy párt alkotni. Az a helyzet, hogy a miskolci motorost senki sem akarta, s ez egy heves szócsatához vezetett. A fodrászlány és Pandora kapott össze, mert Jennynek kellett - szerencsétlenségére - a motorossal közösködnie azért, mert az aktmodell lány kijelentette: amennyiben neki kell ezt megtennie, biztosan kizárják a játékból.

Forrás: RTLKLUB

A végeredmény: Jenny-Segal, Katka-Indián, Marcsi-Milo, Ágica-Leo, Anett-Csaba, Szilvi-Frenki, Pandora-Tommyboy. A lányok azonnal ráismertek mindenkinek a tesztjére, így nem véletlenszerűen alakultak ki a párosok.