Vágólapra másolva!
Jenny édesanyja szerint lánya nem saját magát adja a Villában. Ő nagyszájúnak, állandóan csacsogónak ismeri a ma tizenkilencedik születésnapját ünneplő Jennyt.
Vágólapra másolva!

- Meg vagyok elégedve Jenny viselkedésével, mert kerüli a konfliktusokat - ahogyan itthon is szokta, bár, ha bántják, akkor viszont nagy szája van - ezt még nem láthattuk. Ő egyébként sem egy ilyen puszi-muszi típus. A baráti társaságban ő szokott lenni a lelki szemetesláda, de nagyon ki tud borulni, ha bántják. Jenny nem ilyen csendes típus, itthon állandóan jár a szája, nem is ilyen visszahúzódó. De ki tudja, mit hoz ki belőle a Villa? Látom, a konyhában is tevékenykedik, persze meg is ígérte, hogy megtanul főzni. Szilvitől és Ágicától meg is lehet, úgyhogy biztos sikerülni fog neki.

Forrás: RTLKLUB

Fotók!

Melyik lánnyal alakíthat ki baráti kapcsolatot Jenny?
- Katka és Pandora nem várta be, de ahogy elnéztem, nagyon jól összejöttek. Katkával azt hiszem, nagyon jó kapcsolatban vannak.
Milyen jó tanácsokkal látta el a lányát beköltözés előtt?
- Azt mondtam neki, hogy tőlem bármit csinálhat, mert ez egy játék, csak a szexuális helyzeteket kerülje. Minden másban lehet hülyülni.
Félti Jennyt valakitől a Villában?
- Nem. Még Segallal is jóban van, úgyhogy nincs miért aggódni. Azért a veszekedéseknél és a Kihívásnál is láttam, hogy megrettent, mert ilyen nagy jelenetekhez nincs hozzászokva.

Forrás: RTLKLUB

Hogyan ünneplik Jenny nélkül a születésnapokat?
- Kicsit rossz. Együtt szoktunk ünnepelni, mert a gyerekek és én is február elején születtünk. A háromemeletes tortánál hiányzott is, de látom, hogy boldog bent, és ez örömet okoz. A parfümjét itthon hagyta, azt szagolgatom, mert hiányzik.
Felköszönti a család Jennyt ma, a születésnapján?
- Igen. Küldtünk neki virágot - 19 szál fehér rózsát -, két kis plüssmacit meg egy játék fekete macskát, mert az szerencsét hoz. Neki egyébként a legnagyobb öröm az lenne, ha külső programként elmehetne a Jimmy Klubba.