Ágica döntés előtt

Vágólapra másolva!
Segal atyáskodóan tudatta Ágicával, rendeznie kell sorait Leóval kapcsolatban. Ágica nem csodálkozott és nem is tiltakozott. Közben telefonok érkeztek a Villába, így Ágica önmarcangolásának vége szakadt.
Vágólapra másolva!

"Ez így nem mehet tovább. Lépjél valamerre, vagy zárd le, mert ez a gyerekeskedés jópofa egy darabig, de már nem vezet sehova" - foglalta össze véleményét Segal Ágicának. A miskolci lány sűrűn bólogatott, főleg azért, mert földije többször is kihangsúlyozta: "Én tudom, miért jöttem be, de neked is tudnod kell!" A célzások természetesen Ágica és Leo kiforratlan kapcsolatára utalnak, amelyet nem csak a Való Világ nézői, de a Villa lakói sem tudnak értelmezni.

Forrás: RTLKLUB

Ágica az intelmező, óvó szavak után csatlakozott a teraszon pihenő lakókhoz, de meglepően senkivel sem osztotta meg a benti beszélgetés részleteit. A közös nyüglődés helyett magába szállt, majd énekelgetni kezdett. A pár méterrel arrébb ücsörgő Szilvinek először nehezen kiszárítható hajáról, majd a Való Világos meghallgatásokról és tegnapi élményeiről mesélt: "Istenem, de jó, hogy nem volt több Bacardi tegnap! Olyan agresszív tudok lenni, ha iszom. Nekimegyek a betonajtónak is!" Szilvi megfejti a titkot: "Túl sok mindent nyomsz el magadban, és ez olyankor jön ki, amikor iszol."

Forrás: RTLKLUB

A magvas beszélgetésnek egy levél vetett véget: a lakók két telefont kaptak, hogy ezentúl ilyen módon is kommunikálhassanak egymással. Az egyik készüléket a nappaliban, a másikat a szaunában kell beüzemelniük. A vonalak természetesen kifelé nem élnek.

Forrás: RTLKLUB