Beépülés, kukkolás, megfigyelés

Vágólapra másolva!
Három CIA ügynök lepte el a Villát. Milónak és Ágicának a lakókról kellett minél több információt összegyűjteni, Leónak (a szupertitkos ügynöknek) pedig társairól. A csapat semmit sem sejtett...
Vágólapra másolva!

Ágicát és Milót a CIA titkos ügynökévé léptették elő. Küldetésüket titokban, különféle módszerek alkalmazásával (beépülés, kukkolás, megfigyelés, követés) végezték. A megfigyelés és a nyomozás alatt nem tehettek fel kérdéseket a többieknek, munkájukat teljes diszkrécióban kellett végrehajtani.

Forrás: RTLKLUB

Ez persze nem volt könnyű, mert Leo, mint a Villa szupertitkos ügynöke folyamatos megfigyelés alatt tartotta őket, Milo és Ágica erről mit sem sejtett. Ha az ügynökök küldetése kudarccal végződik, büntetést kapnak. Amennyiben sikeresen teljesítik a feladatot, jelentős pénzjutalom vár rájuk. Ágica és Milo megörült a hirtelen jött munkának, s rögtön el is kezdtek szervezkedni. Először a mosókonyhába vonultak el megbeszélni, aztán a fürdőben szervezkedtek.

Forrás: RTLKLUB

Később bevetették magukat a hálóba, s itt Tommyval beszélgettek az alsónemű-hordási és -mosási szokásairól, aztán nekiestek a szekrényének. Zoknikat számolni. Marcsi be is nyitott, de Milo elterelte a gondolatait, így nem buktak le. Ezután Ágica a melltartókkal trükközött, s a szennyest válogatta. Leo kicsit később kezdett akciózni, de nagyon ügyesen csinálta, teljesen bemérte a másik két CIA ügynököt, s jelentéseiben egyre átfogóbb képet tudott adni Milo és Ágica megfigyeléseiről.