Az utolsó percek

Vágólapra másolva!
Milo és Jenny Katkát, Anett Segalt várja vissza a ma esti Párbajról. Percekkel a show előtt a lakók Liluval beszélgethettek.
Vágólapra másolva!

Segalt a lakók többsége, név szerint Pandora, Tommyboy, Szilvi és Katka küldte párbajozni. A miskolci fenegyerek Milót és Katkát hívta ki a nagy eseményre, a nézők pedig Katka mellett döntöttek. A show már zajlik a stúdióban, de a lakók még nem tudják, hogy az egyik párbajozóra már 52 057, a másikra 122 664 szavazat érkezett. Mindannyian a kanapén várakoznak, amikor Lilu megszólítja őket. Kiderül, Jenny elfelejtette felvenni a védettséget jelző kék kendőt, így büntetésre számíthat. Katka zavartan nevetgél, Segal magabiztosan figyeli az eseményeket.

Milo és Jenny Katkát várja vissza, mert ő közelebb áll a szívükhöz. Anett szerint Segal nyer, őt is várja vissza, mert sokat köszönhet neki - derül ki a Riportszobában. Miután visszatérnek a nappaliba, megnézhetik Segal botrányos éjszakájának képes összeállítását. Utána Katka elmondja, talán ez a dolog is belejátszott abba, hogy a legtöbb lakó Segalt jelölte meg a Kiválasztáson. Segal azzal védekezett, az epizód egy éjszakára vonatkozott, a többi alkalommal tekintettel volt a lakókra.

Forrás: RTLKLUB

A következő összeállításban Katka bevallotta, sajnálta Segalt a "Beszólok Segalnak" című műsor után, ezért szeretett volna néhány kedves szót szólni hozzá. Az ötlet rosszul sült el, botrányos kiabálás lett a vége. Segal így reagál akkori megjegyzésére, mely szerint Katka buta: "Vannak értékrendek, vannak buta szokásai, ez alapján mondtam a véleményemet." Katka: "Nem bántam meg semmit. Akkor bántam volna meg az egészet, ha nem mondom ki, amit gondolok."

Forrás: RTLKLUB

Ekkor már 62 524 és 146 805 szavazat érkezett a Való Világ 3 első két párbajozójára. A lakók mindezt nem sejtik, vicceket mesélnek egymásnak, hogy kevésbé izguljanak, vagy éppen a kinti zajokra koncentrálnak. Feszült a várakozás.