Nő után sose fuss!

Vágólapra másolva!
Reggeli edzés gyanánt Anett kocog a kertben, a fiúk ezalatt azt magyarázzák egymásnak, hogy miért nem jó, illetve miért nem érdemes futni. 
Vágólapra másolva!

Indián, Csaba és Tommyboy álmosan figyelik a teraszról Anettet, aki légies könnyedséggel rója a köröket a kertben. Indián egy idő után nem bírja, és megkérdezi: "Anett, te miért teli talppal futsz"? "Nem tudom"- mondja szaggatott hangon a lány.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Tommyboy azt firtatná, hogy mennyit akar teljesíteni a csinos érdi leányzó. "Nem tudom", érkezik következő határozott válasz. Ezek után a fiúk belátják, hogy talán hagyni kéne a sportoló szöszit, és nem arra kényszeríteni, hogy használja spórolt levegőjét.

Maguk közt folytatják a témát, és azt fejtegetik, ki miért utál futni. Tommyboy szerint unalmas dolog. Csaba helyesel és azt mondja, nincs rosszabb, mint például egy focipályán körözni, ahol minden egyforma.

Forrás: RTLKLUB

Indián egy nagyon eredeti mondattal oldja meg a talányt: "Busz és nő után sose fuss, mert úgyis jön a következő". Aztán szembe kerül önmagával, mert rátér arra, hogy márpedig ő állandóan fut a járművek után, mivel mindig késésben van valahonnan. A végén hozzáteszi:

"Ilyenkor mondogatom magamnak mindig ezt a régi, igaz mondatot, hogy ne fuss, mert jön a következő. Na de basszus, ha nem futok lemaradok".