Ivanhoe és Lancelot összecsap

Vágólapra másolva!
Házilag összeeszkábált, de a lehetőségekhez képest ragyogóan elkészített páncélokban csapnak össze a lovagok. A szikrázó napsütésben megcsillan a fény a sisakként funkcionáló felmosóvödör tetején, trombitaszó száll és indul a torna.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Milo alakítja az udvari bolondot, sárga sállal nyakában, debil arckifejezéssel ugrál, mókázik, kézen áll, szórakoztatja a nagyérdeműt, ahogy az egy rendes bolondhoz illik. Indián ló szerepében látható, Ágica és Marcsi pedig az első két lovagot alakítja. Testükön kartonpapírból készült páncél, fejükön piros kukás- vagy felmosóvödör, karjukat csillogó alufólia fedi. Az első összecsapás során (videó!) Marcsi fejéről hamar lereppen a sisak, végül a földre is kerül a felvidéki harcos.

Forrás: RTLKLUB

A második menet elején is trombitaszó harsan, lobognak a büszke zászlók, a feltámadó szél belekap a ló sörényébe (Indián hajzata, ugye), Katka lovag pedig összecsap Sir Jennyvel. Győr Büszkesége legyőzi a Cegléd Hősnőjét, így megcsillan előtte a végső győzelem lehetősége.

A hálóban Pandora lelkizik, nem hajlandó részt venni a játékban. A pornós kislány Leóra haragszik, szerinte a lovagi torna kiagyalója egyre inkább elnyomja őket, nem hagy teret a többieknek. Pandi látványosan szenved, ő egy igazi, drámai hősnő. Brazil szappanoperák jellegzetes alakításait látjuk újra.

Forrás: RTLKLUB

A látványos és szórakoztató játékban - melyet nagy vihogás kísér - Jenny az igazi hősnő: a döntő küzdelemben sikerült Ágnes asszonyt is legyűrnie. A jutalom: büszke Leo király Szilvi lányának formás kacsója.

Tekintse meg látványos videóinkat!