Szinkronban a gondolat

Vágólapra másolva!
Lakóink színészi, jobban mondva szinkronizálási képességüket fitogtatták délelőtt. Párokat választottak, s egyszerű kérdéseket tettek fel egymásnak. Igen ám, de erre nem a kérdezett, hanem a társa válaszolt.
Vágólapra másolva!

A párok: Csaba-Indián, Leo-Ágica, Szilvi-Frenki, Tommyboy-Milo, Marcsi-Pandora, Anett-Jenny, a program lebonyolításáért Katka felelt. Indián, Csaba, Ágica és Leo remekül szinkronizálták egymást, és náluk már csak Pandora nyújtott tökéletesebb alakítást.

Forrás: RTLKLUB

Marcsika stílusát és habitusát tökéletesen eltalálta, s azon kezdett el sápítozni, hogy Indián (magyar hangja: Csaba) miért mondja azt, hogy folyamatosan sápítozik. Tökéletesen ráérzett a karakterre, arra a karakterre, aki ekkorra már olyan rosszul érezte magát a bőrében, hogy láthatóan egyre kisebbre próbált meg összezsugorodni a széken.

Forrás: RTLKLUB

Ezek után Csaba Indián hangján szólalt meg, s a következőket mondta: "Rendszeresen elkezdtem edzeni. Elég jól fejlődök. Igaz, tegnap majdnem be..artam a hatvan kiló alatt. Még az a szerencse, hogy Leóék kint voltak. Chippendale show-t fogok csinálni, talán még a Tommyboyt is beveszem. Anett is közeledhetne már, nem veszem fel a szemét kék alsónadrágomat, és nem vagyok lószagú. Bocsánat, istállószagú. Ja és a szőreimtől is megszabadulok."
Az egész csapat fuldoklott a röhögéstől. Ennél jobban már csak Marcsi szinkronján nevettek, aki olyan hitelesen játszotta Pandorát, hogy még a művésznő is elcsodálkozott.

Lakóink alakításait megnézheti videón is!