Vágólapra másolva!
Lakóink egymás után vonultak a Riportszobába. Szilvinek nagyon jól esett egy kis beszélgetés. Elmondta, hogy Pandorát csak erős túlzással nevezheti barátnőjének. Azt is elárulta, hogy miért...
Vágólapra másolva!

A közelgő Valentin Nap alkalmából arról beszélgetett Frenki a VillaNővérrel, hogy Szilvi vajon, milyen meglepetésnek örülne a legjobban.
"Én kint se írok neki verseket. Oda megyek egy rózsával, és a tettek beszélnek a szavak helyett. Én megkérdeztem őt, hogy kinek üzenne, és azt mondta, hogy a családjának, hiszen mi itt élünk együtt. Nekem elég lenne egy szál rózsa."

Forrás: RTLKLUB

A rövid beszélgetés után Frenki beküldte Ágicát a Riportszobába, de a lány nem akarta elhinni, hogy mennie kell. Bár nagyon vágyott egy kis beszélgetésre, nehezen akaródzott elindulnia. Miután belépett a Riportszobába a VillaNővér megkérdezte, hogy hát őt ki hívta? Erre majdnem kicsúszott a száján egy káromkodás, de aztán kinevette saját magát.

Forrás: RTLKLUB

"Én mindenféleképpen ezt a szeretet napjának fogom tudni. Anyukámra és a családomra fogok gondolni. Ha tehetném, csak hozzájuk szólnék. Biztos vagyok benne, hogy ők lennének a legfontosabbak a fejemben. Nem szerelemről beszélnék ezen a napon, hanem a szeretetről. Nem érzem szerelmesnek magamat, de nem mondom, hogy nincsenek érzéseim. Furcsa, kavargó érzés ez."

Forrás: RTLKLUB

Ezután édesanyjának üzent, majd kifelé menet Ágica is megviccelte Frenkit, aki ugyanolyan tétován ment vissza a VillaNővérhez, ahogyan Ágica tette korábban. Csak annyit mondott el a Riportszobában, hogy Szilvi egy fotóalbumnak örülne a legjobban.