Tommyboy kiosztja a lakókat

Vágólapra másolva!
A Villa Arénává alakult, mert a mai napon a lakók fizikai teljesítőképességüket fitogtathatták. Az összes erőnléti feladatért Tommyboy felelt. Minden egyes próbatétel elvégzéséhez ő választotta ki a küzdő feleket. Ezt első körben a lakók nehezen értették meg.
Vágólapra másolva!

T-boy: - Ki az elnök?
Lakók: - Te.
T-boy: - Akkor mindenki csinálja azt, amit mondok. Most bemelegítünk.
És bemelegítettek. Az első feladathoz két hatfős csoportot alakítottak. Leo, Ágica, Katka, Anett, Csaba és Milo alkották az egyik csapatot, Frenki, Pandora, Jenny, Indián, Szilvi és Marcsi a másikat.

Forrás: RTLKLUB

Képek a versenyről: Klikk a fotóra!

Ezután négyszer háromfős gárdában, egy kötél segítségével ki kellett tartaniuk egy nehéz faládát. A virágsor felett, hat percig. A lányok közül egyedül Pandora állt fel az óriási összpontosítást és kitartást igénylő feladat elvégzéséhez. Az ötödik percig még minden versenyző viccelődött, viszont az utolsó másodperceket már nagyon nehezen bírták, de kitartották a faládát. Ezután kinyithatták, és örömmel látták, hogy a régen várt reggeli található benne. Azért ajándékot is kaptak, mindenki 1000 forinttal lett gazdagabb.

Forrás: RTLKLUB

Később a Villában található két szobabiciklin egy 50 km-es távot kellett megtenniük, s az a csapat nyert, amelyik gyorsabban teljesítette a távot. Igen ám, de a táv vége felé Szilvi elkiabálta magát, hogy megállta a kilométeróra, így nem ér az egész addigi eredmény. Természetesen csapattagjai is egyetértettek vele, így Tommyboy bírónak nem maradt más választása, döntetlenre hozta ki az eredményt.