Anett már menne

Vágólapra másolva!
Tegnap a szőke kislány anyukája elárulta, hogy nem a kinti Anettet látja a képernyőn - ezt ma ő maga is megerősíti a riportszobában. A visszahúzódó, gyakran passzív szépség is sejti, hogy valami nincs rendben. A kamera előtt már vígan csacsog, ezért furcsa, hogy a társak mellett szótlanabb.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Nem találom a helyem. Nincs olyan lakó, akivel nagy barátság lenne. Szerintem nincs konfliktusom, amit ne lehetne rendezni. Van reggel, hogy vidáman ébredek, de van olyan, hogy szeretnék hazamenni. Nem Katkát vártam vissza, de nincs vele bajom. Segal párfogóm volt, nem haverom. Olyan valakire volna szükségem, akiről érzem, hogy szeret. Itt szeretethiánya van az embereknek."

Forrás: RTLKLUB

"Talán Marcsi kedvel engem, talán Leo is. Indiánnak talán közömbös vagyok. Nem tudom, hogy a többiek miért nem kedvelnek. Nagyon sokáig úgy éreztem, hogy nem önmagam vagyok. Nem gondoltam, hogy így fogok viselkedni. A kinti életben, a barátaimmal ennél sokkal felszabadultabb vagyok. Amióta megszülettem, anyuval lakok és jön ki a hiányérzet. Rossz passzban voltam már bent, de nem nevezném holtpontnak. Kint én egész nap megyek, itt többször unatkozom."

Ennél sokkal többet mesélt: az elszántak megnézhetik videón!