Milo kétségek közt

Vágólapra másolva!
A Villa legfiatalabb lakója egyre jobban vonzódik Marcsihoz, de egyelőre nem tud dönteni. Leo viszont egyre ellenszenvesebb a szemében. Milo a VillaNővérnek árulta el érzéseit.
Vágólapra másolva!

Mindenki egy kicsit felszabadultabb, mióta nincs itt Segal. Leo próbálja átvenni a helyét, azt érzem. Ez egy kicsit ellenszenves.

Forrás: RTLKLUB

Minden rendben, mindenkivel pörgök, mindenkivel megtaláltam a közös nevezőt. Marcsikával - úgy érzem - egyre közelebb vagyunk egymáshoz. Valahol akarom ezt az egészet, valahol meg nem. Furcsa érzés. Ha kint lennénk, nem hiszem, hogy lenne köztünk valami, de itt bent, lehet, hogy igen. Nem tudok dönteni. Úgy érzem, ez csak rajtam áll most már.

Forrás: RTLKLUB

Frenki és Szilvi között kis ideig nem lesz most balhé, de hogy mi lesz a vége, azt nem tudom. Leo szerintem nem akar semmit Ágicától, Ágica viszont igen Leótól. De ez a Katkás dolog nekem sem tetszik, tényleg olyan, mintha nyomulna Leóra. Amikor Segalra került a kendő, nagyobb hangulatváltozás volt, mint most, de biztos vannak emberek, akik félnek most.