Vágólapra másolva!
Valószínűleg a kiválasztás eredménye miatt, ma igen sok üzenet érkezett Pandorának. A lány jobban figyelt, mint valaha.
Vágólapra másolva!

A művésznő teljes mértékben fel volt készülve arra, hogy ma este kap hideget is, meleget is, mégis minden idegszálával azon volt, hogy olvasson a sorok között. Hát volt miből.

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók

"Legyen eszed Pandora! Az oroszlánt simogasd, a hátulról támadókat pedig győzd le. Erős vagy, de okos is legyél, és te mész vissza. Pandora megérdemli, mert egy féreg, remélem vissza sem megy. Pandora egy idegroncs, ezért értik meg egymást Szilvivel. Ne törődj a benzinkutassal. Ő egy álságos törtető alak! Hiába van közgazdász végzettsége. Pandora jó csaj lenne, csak más fejjel. Mert ha meglátom el van cseszve a napom, és rémálmok gyötörnek".

A közgazdász rezzenéstelen arccal hallgatta az üzeneteket. "Leo most már megmutathatod, hogy mit tudsz. Lehet, hogy Leo rátelepszik a csapatra, de neki legalább vannak ötletei. Azért utáljátok, mert csinálni akar valamit, nem csak ül és várja a végét? Neki kell győzni! Pandorának vége lesz vele szemben".


Katka ma is kapott Leo miatt, bár csak burkoltan: "Ágica! Vigyázz, mert egyesek nyeregben érzik magukat a párbaj óta, és áskálódnak". Ennél az üzenetnél a fiú nem szerelmét figyelte, hanem kedvenc barátnőjét.

Forrás: RTLKLUB

Volt olyan is, aki Ágicát marasztalta el viselkedése miatt: "Ágica! Nem kellene úgy beállítani a helyzetet, mintha a te érzéseiddel játszanának. Nézz magadba! Úgy beszélsz Leóval, mint kocsis a lovával. Melyik fiú tűrné ezt el?"

Hosszú idő után Marcsinak is érkezett ellenséges hangvételű üzenet: "Marcsi te áruló! Nem elég, hogy folyton puffogsz mindenért, de kibeszéled a legjobb barátnőd titkait? Azt hiszed okos vagy, de ezt úgy hívják kétszínűség! Ha ezt Pandora tudná!"

A fekete ápolónő azonnal harsány magyarázkodásba kezdett, de Pandi nem vette komolyan a kintről érkező jelet, tehát nem foglalkozott a dologgal. A felolvasás végén, szokás szerint megköszönték a mai üzeneteket, aztán - ahogy mindig - mentek cigizni.