Jenny vagy Indián?

Vágólapra másolva!
A múlt hét pénteki kihíváson Pandora Jennyre és Indiánra tette a zöld kendőt.  A nézők fogják eldönteni, hogy ki menjen párbajozni. 
Vágólapra másolva!

Jenny, a győri fodrászlány január 21-én, utolsóként került a Villába. Ő az a játékos, aki pénzt fizetett azért, hogy lakó lehessen, méghozzá nem is keveset, két és fél millió forintot.

Forrás: RTLKLUB

Talán ebből adódhat, hogy nehezebben fogadták el a társai, de azért neki is akadnak barátai. Ilyen például Katka és Tommyboy is. A táncossal egy ágyban alszik, és úgy tűnik jól kijönnek egymással.

Ez a barátság azonban éppen elég alapot adott Pandorának ahhoz, hogy gyűlölje a nála fiatalabb fodrászlányt. A kihívásnál jelezte is, hogy Jenny az, akivel igazán szeretne párbajozni.

Indián a 37 éves rocker 31 napja tartózkodik a Villában. Annak idején nagyon sokan, összesen 59283-an szavaztak rá, és ezzel sikerült maga mögé utasítania a csinos rendőrlányt.

Forrás: RTLKLUB

A beköltözés első percétől kezdve Segal legjobb barátja lett, azonkívül pedig Frenki áll még közel hozzá. A többiekkel hol jobb, hol rosszabb a viszonya. Emlékezhetünk arra az estére, amikor Pandorával hosszasan beszélgettek az érzésekről, a szerelemről és egymásról.

Már már azt lehetett hinni, hogy talán egymásra talál az érzékeny színésznő, és a vad rocker, de mindjárt másnap kettejük üvöltözésétől volt hangos a Villa, amit Indi úgy zárt le, hogy közölte: "Rúgtam már szájba nőt".

Azóta sem kerültek közel egymáshoz, de úgy tűnik elvannak. A jelet kölcsönösen beígérték egymásnak, ennek eredményeként most mindkettőnek van zöld kendője.

Önökön a sor, hogy állást foglaljanak, ki legyen a párbajozó. Szavazhatnak telefonon: Jenny: 06-81-31-31-31, Indián: 06-81-31-31-32, illetve sms-ben: 1799-es számra kell elküldeni annak a nevét, akit Önök párbajozni küldenének.