Pandora retteg Indiántól

Vágólapra másolva!
Az aktmodellnek kellemetlen előérzete van, úgy véli, hogy nem ő jön vissza a párbajról. Elárulja, hogy Indiántól komolyan megijedt egy korábbi vita során. Jennyt erőltetettnek tartja, szerinte a győri fodrászlány nem őszinte. Az erotikus művésznő szerint Marcsi és Szilvi "táborától" is elcsíphet pár szavazatot, ám Tommy hívei ellene voksolnak majd.
Vágólapra másolva!

"Tudtam, hogy Leónak nem vagyok szimpatikus. Én valóban írtam két sms-t, mikor inkognitóban kellett írni egymásnak. Ezt próbáltam megbeszélni vele, kétszer is, de mindig azt a választ kaptam, hogy ő nem szeretne erről beszélni. A kihívás napján volt lehetőségem elmondani, mit gondolok erről. Nem közelít felém, én pedig nem fogok semmit erőltetni."

Forrás: RTLKLUB

Forrás: [origo]

Forrás: RTLKLUB

Forrás: RTLKLUB

"Számomra mikor derült ki, hogy kit hívok ki? Útközben. Jenny egyértelmű volt. Csabin gondolkodtam, de ő egy őszinte gyerek. Ő nem bántott meg annyira, mint Indián. Jelen pillanatban inkább Leóval rosszabb a kapcsolatom. Indián ellenben nagyon megbántott engem, úgy beszélt velem, ahogy senki más. Tőle tényleg megijedtem. A szemében olyan dühöt láttam, aki félelmetes volt. Ha Indiánt mégis szeretik az emberek, akkor Jennyvel tudok kimenni párbajra. Szerintem ő erőltetetten viselkedik, túl harsányan nevet, szerintem ő nem őszinte. Csak azt mondhatom, amit látok."

Pandi ennél sokkal többet beszélt: nézzék meg videóinkat!