Hagyd a mosott ruhát

Vágólapra másolva!
Három a kislány, egy a mulatság. Az olasz táncoslányok és párkányi rajongójuk elvonultak a mosókonyhába italozni. Egy hamisítatlan hangulatú csajbuliba csöppent, aki belesett a kamerán és átlátot.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsika elmesélt egy nagyon húzós történetet, mely az alkohol, sötét éjszaka, durva szórakozóhelyek, mindenféle idegen férfiak körül forgott (kis videón meg is lehet tekinteni). Pandora és Szilvi igencsak röhögtek az előadáson és megegyeztek, tudnának, ám mégsem mesélnek erre semmit (pedig az ő sztorijaikra aztán tényleg kíváncsiak volnánk, a illetékes hatóságokkal együtt).

Marcsika rá kellett jöjjön, hogy naiv vidéki kislánynak néz ki, ezért könyörgött, vigyék el egyszer a vagány barátnői a buja pesti éjszakába. Azok meg is ígérték, de figyelmeztették, az nem lesz egy sétamenet, a léha lányokkal ugyanis olykor előfordul, hogy napokig kimaradnak, egész havi fizetéseket költenek el órák alatt, a többit tényleg nem mondták el. Megegyeztek, hogy a leendő szabadulóbuli cechét a legtovább bent maradó fizeti, erre az ápolónő a legesélyesebb, nyugtatták meg magukat a többiek.

Az álmodozásba aztán hamar belefáradtak, és inkább siránkoztak egyet: Szilvi nagyon rosszul érzi magát a heti két fodrász, egy körmös, fél kozmetikus, stb. nélkül. Aztán mikor az önsajnálatot is letudták, jöhetett a következő forduló, a kibeszélés. És ki került terítékre? Hát Segal. Akit érdekel, megtalálja őket a mosókonyhában, ott lesznek, míg tart az italuk.