Vágólapra másolva!
Stohl András az esti összefoglaló után bejelentkezett a Villába, hogy végre közölje a lakókkal, hogy ki megy Párbajozni.  
Vágólapra másolva!

Pandora hosszasan készülődött az esti fellépésre, de úgy látszik csak azt a szerepet gyakorolta be, amelyik abban az esetben lett volna a helyénvaló ha Jenny nevét hallja.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Pedig a három átöltözés közben volt ideje egy kicsit elgondolkodni, hogy miként reagálna ha Indiánt nevezik meg ellenfelének. Ezt azonban elmulasztotta, mert a grafikon láttán olyan arcot vágott, mint akinek ellopták a bringáját.

Buci meg is kérdezte, hogy mit szól mindehhez, mire erőt vett magán és azt válaszolta, hogy Indivel is szívesen megy, bár őt nagyobb kihívásnak tartja, mint Jennyt.

A rézbőrű pedig közölte, érezte, hogy így fognak alakulni a dolgok és örül is neki, mivel így nyert két üveg whiskey-t. Ő egyébként úgy érzi, hogy nem fog visszamenni, majd hozzátette, hogy egy Indiánnak beszoktak jönni a megérzései.

Miután a műsorvezető elköszönt, Szilvi jobbnak látta ha barátnőjébe beleönt gyorsan egy üveg sört, és már rohant is a nyitóért. A barna modell könnyeivel küszködve indult pártfogója után a konyhába, közben pedig csapkodta a haját jobbra-balra.

Forrás: RTLKLUB

Láthatóan majd szétfeszült, mire Szilvi megkérdezte, hogy mi a baja, hát az előbb mondta, hogy Indiánnal is szívesen megy.

A képsorokat nézve azt hihetnénk, hogy a lány kicsit megijedt a nem várt fordulattól, de színpadiasan letörölte szétmázolódott szemfestékét, és megtudhattuk mi fáj annyira: "Az a baj, hogy most nem vele megyek ki (Jennyre gondol. - szerk.), és mikor visszajövök még mindig itt lesz. Én nem akarok vele élni" hüppögött, miközben nőiesen meghúzta a sörösüveget.

Önbizalom tehát rendben van, és az empátia is, hiszen ezután elkezdte Indiánt sajnálni. "Az őszinte emberek kerülnek ki, és az ilyenek, mint a Jenny itt fognak figyelni."