Pandorát nem várják vissza

Vágólapra másolva!
A Villa ma két csapatra oszlott, melynek vezetői külön-külön Pandora és Indián lettek. A csapat összetétele az alapján dőlt el, hogy ki, kit vár vissza a Párbajról. Művésznőnk megdöbbent.
Vágólapra másolva!

A csapatválasztó ceremóniához a lakók kivonultak az udvarra és egymás után, egyesével választottak, hogy melyik csapatba szeretnének tartozni. "Legalább tudni fogjuk, hogy ki, kit vár vissza" - szólt Pandora Indiánhoz, aki szerint: "Lesz ebből még változás."

Forrás: RTLKLUB

Ezután a művésznő arcáról szépen lassan lefagyott a mosoly, mert Marcsin és Szilvin kívül az összes lakó Indián mellé állt. Természetesen szomorúságát tökéletesen palástolta, de azért nem bírta ki, hogy ne tegyen megjegyzést a történtekre: "Mi leszünk hárman, ti meg húszan. Fa..a."

Forrás: RTLKLUB

A két csapat ezután fél óra felkészülési időt kapott, hogy egy vitafórum keretén belül a saját csapatvezetőjük mellett érveljenek. "Ezek rosszul lennének, ha én jönnék vissza. Fú, mennyire röhögnék!" - állapította meg Pandora, majd feltette a kérdést hűséges barátnőinek: "Csajok! Miért lenne jó, ha én jönnék vissza?"
"Mert hiányoznál!" - jelentette ki Marcsika, de ennél több érvet nem tudott felsorakoztatni.