Indián nyert!

Vágólapra másolva!
Mielőtt elindultak volna párbajozóink a stúdióba, a szavazatok állása döbbenetes különbséget mutatott. A Párbaj végére az egyik játékosra 270711 szavazat érkezett, a másikra 51836.
Vágólapra másolva!

Míg a Villában lakóink feszengve várták a bejelentkezést, addig Segal laza eleganciával vonult be a stúdióba. Egy indiánt ábrázoló pólóban. A Villában Pandora roppant modorosan válaszolt a műsorvezető kérdéseire, míg Indiánnak ez egy kicsit nehezebben ment. Nem mintha nagyon akarta volna, hozta a szokásos formáját.

Forrás: RTLKLUB

Fotók a Párbajról: klikk a képre!

Az aktmodell tánckultúrájáról és a rocker léggitározásáról szóló összeállítást nevetve nézték lakóink, majd a műsorvezető arra kérte a párbajozókat, hogy írjanak a VillaNaplóba. A lakóknak üzentek és megtippelték, ki nyeri a ValóVilág3 játékát. Cigarettaszünet, sminkigazítás, egy kis éneklés, s Pandora láthatóan egy kicsit lazább lett. Indián is, aki hihetetlenül feltöltődött a róla szóló összeállítástól, s kijelentette: már nagyon várja, hogy kimenjen. Katka azért elmondta, hogy nem lesz ám egy sétagalopp a Párbaj, s fele ennyire sem lesz kedves hozzájuk a műsorvezető.

Forrás: RTLKLUB

Miután mindkét játékos elhagyta a Villát, Ágica kicsit elkenődött. Csaba kezdte el vigasztalni, amin Leo rendesen felhúzta magát. Szilvinek elmondta, hogy nem a fiúra haragszik. Háromszor próbált meg közel kerülni Ágicához, de mindannyiszor elküldte maga mellől. A benzinkutas nem érti, hogy Csabától, miért fogadja el az ölelést és a puszilgatást.